Modele rasadnite

  • 0 yorumlar

Buna dimineata. Dragi cititori ai acestui Forum, incerc sa fac o analogie, pentru a lamauri Cat de cat lucrurile. Exista PE lume de la Caruta, Trabant, Mercedes pana la Bentley si Rolls Royce, o infinitate de Alte Marci. Toate FAC Cam acelasi lucru. Mai mult sau mai Poutine performant. ASA e si la solarii. Sunt foarte multi producatori si foarte multe “Marci” PE Piata. Fiecare “MARCA” DE SOLAR (pentru legumicultura, Nota Bene!) Cu PERFORMANTELE EI! Eu, prin programul S.O.S., pe care l-am pus la punct, recomand, deci retineti, RECOMAND, nu oblig PE nimeni sa achizitioneze SOLARUL pentru Legume modelul (Marca) PASO2. Totodata, la Cerere, s. O. s ofera solutii de finantare, solutii de achizitie a “imputuri”-lor (seminte, rasaduri, fertiliszanti, tratamente, etc, etc), precum, tot la Cerere, contrat de preluare a productiei. Al DVS. George robueditat de administratorul site-ului Temperatura se dirijeaza functie de espèce si de Faza de vegetatie si se coreleaza cu intensitatea luminii.

Pntru “Irys” daca Intr-adevar vrei sa vezi cum arata Solarul PASO2 de Care vorbesc eu, trimite-mi adresa ta de e. mail la…. pfarobupaul@yahoo.com, sau prin SMS la 0728918193, ori da-mi un telefon la acelasi numar. Sau si mai bine, Suna-l PE “Nea Mitica”. Raspunde la 0744818435. Ma Bucur ca stii sa faci diferenta dintre DIALOG si CALOMNIE. Mi-AR face Mare placere sa BEM o cafea Impreuna. Daca il Suni PE Nea Mitica, spune-i ca esti Irys. I-am vorbit eu Despre Tine prin ianuarie dupa ce am citit cum i-ai facut PRAF PE Marii profesori si Cunascatori! Si-a exprimat de PE atunci dorinta sa te cunoasaca Dar…. II Cam repugna internetul si recunosc ca nici eu nu am stiut de unde sa te IAU. Suna-l ai sa vezi ca o sa-TI FACA placere sa conversezi cu el.

sunt convins ca placerea va fi réciproque a. Hai, PA ca incep sa ma simt ca o petitoare! George robueditat de administratorul site-ului sunt Multi oameni Care cunosc adevarata ai un “marelui prezentator” Dar nu au curajul, ca mine de a Striga in Gura Mare ce au patit. Si cat de Frumos au fost “lucrati” de acest individud. Pentru Domnul Varanu: cand veti avea si dumneavoastra de achitat 72709 RON DIN buzunarul propriu unui furnizor, pentru ca am facut “greseala” de a-l ajuta PE d-l prezentator sa-si procure rapitza pentru a Semana, atunci sa vorbiti. PANA atunci nu va mai aventurati dans un emite ipoteze despre mine.. Daca considération ca vin DIN mediul suburbain si al recuperatorilor de Bani va invit sa-mi achitati dumneavoastra acesti Bani pe care Robu MII datoreaza si prin Prisma bunei d-voastra educatii si limbajului labyr de Care aveti parte sa va recuperati banii de la acest nemernic.

Paylaş